BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

1 Ocak 2011 Cumartesi

My Past Year's Summary - Geçen Yılımın Özeti

You know , it's 2011 now.So I have to pass you a summary. Here it is :

Im 16 year old girl and Im going to 9th grade.Last summer (we can say 8th grade's last days ) I fell love with one of my close friends.But he talked my back ( How Awfull! ). He said Im just ''too comfortable'' so he can't love me.I said ''Go to hell!'' and stopped crying , started guitar lessons.
There was a guy name of ''O.'' , he was the cutest.He had long - yellow hair , ocean blue eyes and he was tall ( you started dream about him , I know! ).
We were exact same ''boyfriend-girlfriend'' thing but we weren't dating.So I thought someday he'll gonna ask me out.But one day I was doing my hair and surfing on Facebook , I saw a statu says : ''O.'' has got a relationship.
That minute I called guitar course and canceled my lessons.And that summer I just done some stuff like reading books , taking picture etc.
And High School started at September! So I saw a boy from 10th grade , he was so sweet.
Yesterday I thought Im love with him ( since 4 months , that was 1st! ) but this morning ( yeah , exact this morning! ) I saw his Facebook statue says : ''B.'' has got a relationship.
Is that a terrible joke?

--

Biliyorsunuz , 2011 oldu.Yani size bir özet geçmeliyim.İşte şöyle oldu :

16 yaşındayım ve 9. sınıfa gidiyorum.Geçen yaz ( 8. sınıfın son günleri diyebiliriz.) yakın arkadaşlarımdan birine aşık oldum.Ama o arkamdan konuştu.(Ne kadar korkunç!) Dedi ki : ben ''çok rahatmışım'' yani beni sevemezmiş.''Cehennemin dibine kadar yolun var!'' dedim , ağlamayı bıraktım ve gitar derslerine başladım.
''O.'' isminde bir çocuk vardı , gördüğüm en tatlı şeydi.Uzun-sarı saçları vardı , okyanus mavisi gözleri ve uzun boyu vardı.(Onun hakkında hayal kurmaya başladığınızı biliyorum! )
Kesinlikle birer ''erkek arkadaş-kız arkadaş'' gibiydik ama çıkmıyorduk.Bir gün bana çıkma teklifi edecek diye düşünüyordum.Ama birgün aynı anda hem saçımı yapıp hem Facebook'ta geziniyordum ki şöyle yazan bir statü gördüm : ''O.''nun bir ilişkisi var.
O dakika gitar kursunu arayıp iptal ettim.Ve o yazın geri kalanında kitap okumak , fotoğraf çekmek vb. gibi şeyler yaptım.
Ve eylülde lise başladı! 10. sınıftan bir çocuk gördüm , çok şirindi. Dün , ona aşık olduğumu düşündüm ( 4 aydır ilk! ) ama bu sabah ( evet , ''bu'' sabah! ) şöyle yazan bir Facebook statüsü gördüm : ''B''nin ilişkisi var.
Bu iğrenç bir şaka mı?

-SECRET

0 yorum: